OKids Club

De OKids club krijgt na ruim vijf jaar weer doorgang als een Buitenspeelclub. Iedere woensdagmiddag van 15:00 uur tot 16:30 uur voor basisschool kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Kosten bedragen €0,50 per keer, of koop een 10-ritten strippenkaart voor €3,-. Neem contact op via de contactpagina, klik hier of koop een strippenkaart in de voorjaarsvakantie.

Deze / aankomende week
Woensdag 3 maart

Waar:
Speeltuin aan de Griekenlandlaan t.h.v. de Klompenmaker

Wat gaan we doen?
We gaan een middagje lekker buiten spelen, de leukste speeltuinen in deze speeltuinrijke omgeving opzoeken en spelletjes spelen.

Capaciteit:
0/20


Capaciteit voor het laatst bijgewerkt op 24-2-2021 om 11:06 uur

Coronamaatregelen
Om deze activiteiten coronaproof te houden, willen wij u vragen om uw kind te brengen en meteen te vertrekken. Blijf in uw auto, of bij uw fiets. Kinderen zullen hun handen voorafgaand desinfecteren. Kan uw kind geen desinfectiemiddel aan de handen verdragen, neem dan contact met ons op. Lees ons volledige coronaplan hier!

*Houd rechts aan bij P4 bij het Hulsbeek, anders komt u op de particuliere parkeerplaats waar u het regionale tarief voor parkeren betaald.


  Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en het coronaplan

  Volgende weken

  Woensdag 10 maart
  Informatie volgt

  Capaciteit: 0/20
  Woensdag 17 maart
  Informatie volgt

  Capaciteit: 0/20
  Woensdag 24 maart
  Informatie volgt

  Capaciteit: 0/20

  Onder de noemen ‘Buitenspeelclub+’ is er 3 weken op zaterdagen proef gedraaid op het terrein van de Buitenspeelclub van Outdoor Challenge Park (één keer bij het Pannenkoekhoes) en woensdag 10 februari een laatste pilot op de locatie van de Graven Es, waaruit is besloten deze club definitief doorgang te bieden.

  Volg ons op Facebook, klik hier!