Nieuws

Kerstvakantie 2020

Deze kerstvakantie opnieuw activiteiten voor de kinderen uit Oldenzaal. Net als alle andere jaren zal op woensdag 23 december de kerstvakantie in het teken van een spannende gymles en prijsjes verdienen staan. Normaal gesproken konden de prijsjes verdient worden in de vorm van Bingo, maar dit jaar is er een wat actievere variant.
Kinderen die vaker bij OKids zijn geweest, zijn automatisch uitgenodigd voor onze speurtocht in het donker op maandag 28 december. De uitnodiging voor deze spannende speurtocht, waarbij je op vossen en elkaar jaagt zal via o.a. de nieuwsbrief worden verspreidt. Ben je vaker geweest, maar heb je donderdag nog geen uitnodiging ontvangen? Neem contact met ons op via de contact pagina.

Meer informatie over de kerstvakantie op deze pagina!

Herfstvakantie

De herfstvakantie komt er weer aan en naast onze standaard activiteit willen we ook nog een dagje zwemmen met een kleine groep. Meer op de pagina ‘Herfstvakantie 2020’ aan de rechterzijde of helemaal onderaan bij mobiele devices.

Opgeven Zomerweken

Opgeven voor de Zomerweken kan via de ‘Zomerweken 2020’ pagina, rechts op de pagina, of bij mobiele apparaten onderaan. Komt u er niet uit? Stuur een bericht naar inschrijven@oldenzaalkids.nl

OKids zomerweken 2020

De kogel is door de kerk en we mogen weer! Precieze details worden uitgewerkt en we hebben voorlopige data. Zie meer informatie op de ‘Zomerweken 2020’ pagina. (rechts op de pagina, of bij mobiele apparaten onderaan de pagina)

OKids Zomerweken zijn gestart!

De OKids zomerweken zijn gestart bij OHC Bully! Wil je meer informatie, klik dan snel door naar de 2019 pagina!
Deze is te vinden aan de rechterzijde van deze pagina. Hier vind je ook de mogelijkheid om je op te geven.

U mag ook e-mailen naar het inschrijving e-mailadres inschrijven@oldenzaalkids.nl. Telefonisch opgeven liever niet.