Kinderfeestjes

Wilt u een kinderfeestje organiseren? Dit is sinds kort in kleine schaal mogelijk bij OKids. Wij als organisatie zijn zelf ook nog verkennend in deze en hopen op termijn verschillende soorten kinderfeestjes aan te kunnen bieden. Kijk hieronder naar de mogelijke vormen van een kinderfeestje.

Wij zijn geen commerciële organisatie en bieden activiteiten aan tegen enkel de kosten die wij maken om deze te organiseren. Als tegenprestatie zullen wij promotiemateriaal meegeven, denk bv. aan een strippenkaart voor de buitenspeelclub, of promotiemateriaal voor onze vakantie activiteiten.

Soort kinderfeestjeOmschrijvingGeschatte prijs
Gymzaal kinderfeestjeEen sportief kinderfeestje in een gymzaal, waar leuke spelletjes worden gespeeld onder begeleiding van onze actieve vrijwilligers. Tussendoor een moment voor ranja, taart en/of cadeautjes. De planning gebeurd in overleg.Afhankelijk van de ruimte . Ongeveer €15,- per uur, excl. consumpties.
Indien u het afval zelf meeneemt én ons helpt met de afbreken zijn er naast de huur geen extra kosten verbonden.
SpeurtochtOnze vrijwilligers zetten een spannende speurtocht uit en de kinderen gaan deze samen proberen op te lossen. Vrijwilligers zijn inzetbaar om groepjes te begeleiden, of om als post te functioneren.Voor de speurtocht vragen we een startbedrag van €10,- plus €5,- per door ons ingezette vrijwilliger. Hier komen eventuele onkostenvergoedingen (indien van toepassing) bovenop.
UitstapjeSamen naar een pretpark, zwembad of iets anders binnen deze categorie? Onze vrijwilligers organiseren dit graag en zijn bereid mee te helpen met vervoer en inzetbaar als begeleider tijdens het dagje weg.Benzine en onkostenvergoeding
Kook workshopNog in ontwikkelingInformatie volgt
Knutsel verjaardagNog in ontwikkelingInformatie volgt
Thema avontuurNog in ontwikkelingInformatie volgt
Eigen ideeHeeft u een eigen idee, dat hier nog niet tussen staat? Laat het ons weten en wij denken graag met u mee.Onkostenvergoeding.

    Welk soort kinderfeestje wilt u dat wij voor u organiseren?

    Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden

    Let op! Omdat OKids op vrijwilligers draait, zijn we natuurlijk wel afhankelijk van de agenda van vrijwilligers. In het bijzonder zijn donderdagen en zaterdagen lastiger te plannen.