Uitstapje 2020

We zijn blij te kunnen melden dat we dit jaar een uitstapje kunnen organiseren. We houden rekening met de noodverordening die tot 1 juli geldt en straks met de nieuwe noodwet.

Volgens de regels binnen de noodverordening en persoonlijk contact met de Rijksoverheid en met de attractieparken in kwestie kan het uitje door gaan. We moeten rekening houden met de volgende zaken:

  • Iedere auto mag maar één persoon van 13 jaar of ouder meenemen. Dit betekend dat er geen bijrijders van 13 jaar of ouder toegestaan zijn.
  • We moeten uiterlijk een week van te voren boeken. Last-minute aanmeldingen zijn dit jaar ingewikkelder tot niet mogelijk.

Omdat we verwachten dat er mogelijk minder animo is dan andere jaren, overwegen wij het geplande Jarnobeer uitje te combineren met het afsluitende uitstapje. Dit is een uitstapje dat al deels gesponsord is naar Toverland, inclusief avondeten. Klik hier voor meer informatie over het Jarnobeer uitje, dat oorspronkelijk gepland werd met onze overleden collega Jarno.

Mocht er toch een animo zijn zoals we gewend zijn, of dat duidelijk wordt dat Toverland te ver weg is, dan gaan we net als vorig jaar naar attractiepark Hellendoorn.

Er is contact gelegd met zowel Toverland als Hellendoorn, dus dit zijn de plannen die op tafel liggen. Wij zijn heel erg benieuwd naar uw reactie als ouder. Als u hier feedback over wilt geven, reageer op Facebook of stuur een e-mail naar info@oldenzaalkids.nl.