Roompot dag

Op vrijdag 3 januari 2020 organiseert OKids een kinderfeestje bij Roompot park de Hunzedal in Borger, Drenthe. Dit uitje wordt gesponsord door Roompot en de reiskosten worden gesponsord door OKids.

Graag willen we kinderen die om wat voor reden normaal gesproken niet in aanmerking komen voor zo’n uitje deze dag aanbieden. Opgeven kan via het oude >>>inschrijfformulier of door een e-mail naar inschrijven@oldenzaalkids.nl of middels een SMS / WhatsApp bericht naar 06-22880760.
Geef hier de naam (of namen) en leeftijd op van het kind dat u wilt opgeven. Let op! De inschrijving is niet standaard bevestigd. Indien er meer kinderen zijn dan er capaciteit is zal er worden geloot. Graag horen wij ook van u of uw kind een zwemdiploma heeft.

Via deze link loopt de inschrijving nog een paar dagen langer. Roompot wil vrijdag van ons weten hoeveel kinderen er komen.

Wat gaan we doen?
We zullen omstreeks 12:00 uur aankomen bij de Hunzedal in Borger om even een eigen meegenomen lunchpakket op te eten, om vervolgens het kinderfeestje te starten.
Het kinderfeestje bestaat uit anderhalf uur lasertag (lasergamen) speciaal voor kinderen, gevolgd door vrij zwemmen tot ongeveer half 5. Daarna vertrekken we weer richting Oldenzaal

Wat: Hunzedal Roompot Kinderfeestje
Vertrek: Nader bekend te maken om 10:00 uur
Kosten: Gratis
Aankomst: Rond ongeveer 18:00 uur bij een nader bekend te maken punt
Meenemen: Eigen lunchpakketje en indien van toepassing zwemvleugels en een stoelverhoger.