Kerstvakantie 2020

Binnen de coronamaatregelen hopen we ook deze kerstvakantie zoveel mogelijk te kunnen aanbieden. Daarom hebben we ook deze kerstvakantie twee activiteiten in de planning staan.

Update 18-12-2020: De activiteit op woensdag 23 december is GEANNULEERD! De speurtocht voor maandagavond 28 december gaat wél door, maar is alleen op uitnodiging! Maximaal 30 kinderen! (3 groepjes van 10)

De activiteit van woensdag 23 december gaat helaas niet meer door. OKids werkt deze kerstvakantie en een deel van de lockdown samen met het Outdoor Challenge park met de Buitenspeel dagen. OKids organiseert het programma voor de 4-6 jarigen en iedereen vanaf 7 jaar kan terecht bij Outdoor Challenge Park zelf.
Informatie en opgeven op deze website!
Mocht de prijs te hoog zijn en je kind toch echt de behoefte hebben hieraan mee te doen. Wij denken graag mee en hebben gelden beschikbaar om enkele kinderen hierin verder te helpen. We kunnen dit helaas niet iedereen bieden, bij een te groot animo wordt er mogelijk geloot. Neem contact op via ons contactformulier.

Onderstaande speurtocht is alleen op uitnodiging, als je uitgenodigd bent kun je onderstaande formulier ook invullen. Liever het oude formulier gebruiken? Klik hier! Via uitnodiging krijg je instructies over wat je bij opmerkingen moet invullen, om in aanmerking te komen. Kinderen die eerder bij OKids zijn geweest krijgen deze instructie per nieuwsbrief. Ontvang je de nieuwsbrief niet, maar ben je wel bij OKids geweest? Stuur een bericht naar inschrijven@oldenzaalkids.nl of 06-22880760.

Wat: Een tocht door het donker (alleen op uitnodiging)
Waar: Hulsbeek, informatie volgt na aanmelding
Wanneer: Maandag 28 december van 18:30 uur tot 20:30 uur
Kosten: Gratis (om een extra contactmoment te voorkomen)
Capaciteit: 26/30 (maximaal 30)

Capaciteit voor het laatst bijgewerkt op 28-12 om 16:22

Een spannende tocht in het Hulsbeek, waar groepen op zoek gaan naar vossen, maar ook gezocht worden door stiekeme jagers, of zelfs op elkaar jagen. Welk team verzameld de meeste punten?

Verzoek!
In onderstaande formulier ontbreekt de optie ‘leeftijd’ nog. Wij vinden het belangrijk de leeftijd van onze deelnemers te weten. Zou u de leeftijd in kunnen vullen bij ‘naam’ of ‘opmerkingen’?


    Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en het coronaplan