Gezocht: Creatieve knutselaars

Sinds 2011 biedt Stichting OKids één keer per (kleine) vakantie en ruim zeven keer per zomervakantie leuke en betaalbare activiteiten aan voor kinderen van de basisschool. Sinds de oprichting is de formule simpel en bestaan activiteiten uit sport en spel en een knutselmoment tussen de middag en vaak als randactiviteit.

Om knutselactiviteiten aan te kunnen blijven bieden aan de deelnemers, is OKids op zoek naar creatieve vrijwilligers die het leuk vinden om knutselactiviteiten te bedenken en uit te voeren samen met de andere vrijwilligers.

Dit gedurende de schoolvakanties, voornamelijk tussen de middag op vrijdagen van ongeveer 13:00 uur tot 14:00 uur. Eventueel in overleg een randprogramma aanbieden voor de kinderen die zich terug willen trekken tijdens het sport en spel.

Nieuwsgierig geworden of wil je ons misschien wel zo nu en dan, of misschien wel voor vast helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met Ken Beimer via info@oldenzaalkids.nl of via 06-22880760.

Naast knutselaars zijn we altijd nog op zoek naar mensen die ons team willen versterken:
– Rustig persoon die hele dagen (10:00 uur – 16:00 uur) het overzicht over een activiteit kan bewaren in de vorm van een helikopterview.
– Algemene vrijwilligers die hele (of halve) dagen willen draaien. (10:00 uur – 16:00 uur)

– Vrijwilliger voor de catering randzaken (fruit kopen, snijden, ranja maken, boodschappen)
– Iemand die de inschrijvingen wil ondersteunen en de inkomsten bij houdt en opschrijft.
– Webdesigner met verstand van WordPress die onze website een frisser uiterlijk kan geven.