2019

Het thema van OKids 2019 is ‘Chaos in Sprookjesland’!

Het verhaal van Zen
In sprookjesland leven sprookjes samen, maar tussen al die bekende sprookjes leven er ook minder bekende figuren. Eén van die figuren is Zen. Lang geleden was Zen nooit alleen. Er was altijd iemand met hem! Tot op een dag zijn dierbare op mysterieuze verdween en in de vergetelheid is geraakt.
Zen heeft overal gezocht, maar heeft zijn geluk nooit terug gevonden. De enige plek waar hij nog nooit heeft gezocht, is in de wolkenwereld. Maar om daar te komen heeft hij de zeven edelstenen nodig. Deze edelstenen zijn in het bezit van verschillende sprookjesfiguren en zij zorgen ervoor dat ze niet in verkeerde handen komen.

Deze zomervakantie gaan we de verschillende sprookjesfiguren langs, om zo alle zeven edelstenen te verzamelen en het avontuur in de wolkenwereld aan te gaan!
Bekijk alle avonturen die als geweest zijn in chronologische volgorde via deze afspeelllijst:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLmK3CZmadw-5-xCzh6Utp8pMY_ksUHuhA

Data
Vrijdag 16 augustus van 10:00 uur tot 16:00 uur
Maandag 19 augustus van 10:00 uur tot 16:00 uur
Woensdag 21 augustus van 10:00 uur tot 16:00 uur (optioneel avondprogramma tot 20:00 uur)

Locatie
Hockeyvereniging OHC Bully aan de Sportlaan 12.
https://goo.gl/maps/ZEP5wusAT3pJakTD8

De activiteiten zijn voor kinderen van 4-12 jaar, maar we adviseren om kinderen jonger van 5 in ieder geval niet alleen te laten komen. De adviesleeftijd is dan ook 5 jaar en ouder.
De kosten voor een dagprogramma en de tocht zijn 1,- euro. Het optionele avondprogramma kost 1,50 euro extra bovenop deze prijs, inclusief avondeten.

*Wegens een beperkt aantal vrijwilligers, kunnen er 24 en 26 juli minder kinderen deelnemen. Als we extra vrijwilligers vinden om ons te ondersteunen, kunnen we meer kinderen een leuke dag aanbieden!

Opgeven kan via deze pagina, of stuur een e-mail naar inschrijven@oldenzaalkids.nl. Meldt hierin de naam, leeftijd en de datum waarop uw kind wil komen.