OKids got talent 2023

Zit jij op de basisschool en is er iets wat jij ontzettend goed kunt? Geef je dan nu op voor OKids got talent 2023! (in 2024)

Waar: Sporthal de Kolk aan de Brem 1
Wanneer: Vrijdag 5 januari, inloop vanaf 13:00 uur tot uiterlijk 15:30 uur
Doelgroep: Basisschoolkinderen met talent

De talentenjacht sluit aan op een dagactiviteit van 10:00 uur tot 17:00 uur. Kandidaten kunnen ’s ochtends vanaf 10:00 uur repeteren in de zaal waar de talentenjacht plaats vind. Kinderen die aansluiten bij de dagactiviteit op vrijdag 5 januari nodigen wij uit om de talentenjacht te komen bekijken. Inschrijven voor de dagactiviteit kan via deze pagina!

Wil je niet meedoen met de talentenjacht, maar wel meedoen met de Sport, Show & Disco dagactiviteit op 5 januari, geef je dan op via de kerstvakantie pagina! (niet via onderstaande formulier)
  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van OKids en ik ga akkoord dat ingeschreven kandidaten herkenbaar op Youtube kunnen komen, o.a. in verband met de lifestream.

  *¹ Let op! Gebruik geen pop muziek die heel erg populair is, omdat het dan kan zijn dat je optreden zonder geluid op Youtube komt.

  Geschiedenis

  OKids got talent heeft in de beginjaren van OKids meerdere jaren plaats gevonden. De eerste edities waren zelfs nog voor de officiële oprichting van Stichting OKids. De eerste editie vond plaats op de Boeskool is lös en er bestaan alleen beelden van de optredens. De opvolgende edities in 2012, 2013 en 2014 zijn in samenwerking met OverlinkTV opgezet, waardoor er een hele show ontstond die ook live via internet uitgezonden werd.
  In 2023 werkt OKids samen met RTV Supersound om een soortgelijke show – die op meerdere kanalen uitgezonden wordt – uit te zenden. Ben je nieuwsgierig naar hoe OKids got talent er in de eerste jaren uit zag? Klik dan op een jaartal om de hele show te bekijken of op de titel van een act om de winnaar van dit jaar te bekijken.

  Jaar Naam winnaar Titel winnende act Locatie
  2011 Gabriëlle Turnspektakel Rouwhorst, bij de Boeskool is lös
  2012 Femke & Irla Streetdance Sportcentrum Vondersweijde
  2013 Thura Met de harp Sportcentrum Vondersweijde
  2014 Noëlle In your arms (zang) Gymzaal Twents Carmel College Lyceumstraat
  2015 – 2022 Geannuleerd Geannuleerd Geannuleerd
  2023 Dit kan jij zijn! Sporthal de Kolk (nog niet bevestigd)