Kerstvakantie 2023

Druk hier voor weergave op mobiele apparaten / mobile website / мобільний веб-сайт

For all children, for English click here! / Для всіх дітей, для англійської ТА української мови натисніть тут / لجميع الأطفال ، للغة الإنجليزية انقر هنا! / ကလေးများအားလုံးအတွက်၊ အင်္ဂလိပ်စာအတွက် ဤနေရာကိုနှိပ်ပါ။ / ¡Para todos los niños, para inglés haga clic aquí! / Für alle Kinder, für Englisch hier klicken! / Для всех детей, для английского нажмите здесь!

Wat: OKids kerstvakantie
Waar: Gymzaal van de Windroos a/d Lariksstraat 11
Wanneer: Woensdag 27 december van 10:00 uur tot 16:00 uur
Doelgroep: Basisschool kinderen (adviesleeftijd 5-10 jaar)
Kosten: Vrije gift!
Capaciteit: 18/25
Opgeven: Druk hier om direct naar de inschrijfpagina te gaan!

Een spannend ochtendprogramma en na het knutsel uur een Bingomiddag. Jullie mogen ook nog stemmen voor het nieuwe thema van OKids volgend jaar. Op het eind van de dag maken we het thema van volgend jaar bekend.

Kinderen kunnen woensdag 27 december kiezen uit de volgende thema’s:
1. Rond de wereld
2. Voertuigen
3. Atlantis
4. TV / Radio
5. De Woestijn
Wat: OKids sport, show & disco
Waar: Sporthal de Kolk a/d Brem 11
Wanneer: Vrijdag 5 januari van 10:00 uur tot 17:00 uur
Doelgroep: Basisschool kinderen (adviesleeftijd 5-10 jaar)
Kosten: Vrije gift!
Capaciteit: 17/30
Opgeven: Druk hier om direct naar de inschrijfpagina te gaan!

’s Ochtends een Sport & Spel programma, terwijl de kandidaten kunnen repeteren voor de talentenjacht. ’s Middags vind de talentenjacht plaats en kun jij je favoriet aanmoedigen. Als de talentenjacht afgelopen is, vind er een kinderdisco plaats met o.a. spelletjes op muziek.


Let op! Je schrijft je via dit formulier NIET in als kandidaat voor de talentenjacht, maar voor de dagactiviteit, waarvan het KIJKEN naar de talentenjacht een onderdeel is
Deelnemers van Sport, Show & Disco doen ’s ochtends een sport & spel programma, terwijl de kandidaten van de talentenjacht die dit willen kunnen repeteren voor de talentenjacht ’s middags.

Druk hier om je in te schrijven als kandidaat voor OKids got talent!

Geeft u 5 of meer kinderen op namens een opvanglocatie, of zijn deze 5+ kinderen de Nederlandse taal niet machtig? Druk dan hier

 • Sinds 2023 hebben we onszelf opengesteld voor steeds meer internationale kinderen en dit is iets dat wij graag blijven doen. We merken dat dit ook met uitdagingen komt en daarom hebben wij een paar spelregels toegevoegd:
 •    
 • Indien een opvang 5 of meer kinderen opgeeft, dan vragen we de opvang om een begeleider mee te sturen, zodat vrijwilligers activiteiten voor álle kinderen aan kunnen bieden en iedereen mee kan blijven doen. Een opvang kan kinderen opgeven via deze pagina
 • Indien een kind de Nederlandse taal niet beheerst, kunnen we veel oplossen met vertaal-apps, maar is een tolk wenselijk. Een ander kind (bijv. een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje) is wat ons betreft al voldoende.
 • Wij willen in het algemeen een oproep doen aan extra vrijwilligers die de Oekraïense / Russische of Arabische taal machtig zijn. Reageren kan via deze pagina.

Geeft u namens een opvang 5 of meer kinderen op? Druk hier!


  Datum activiteit(en) waar ik me voor opgeef (verplicht)

  Wilt u ons bij een van deze dagen helpen als vrijwilliger? (meerdere opties mogelijk, niet verplicht; licht evt. toe bij opmerkingen)

  , ik blijf graag op de hoogte van activiteiten schrijf mij in om 5x per jaar (tijdens de schoolvakanties)
  de nieuwsbrief te ontvangen op bovenstaande e-mailadres. (indien anders, gebruik opmerkingen)

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ben op de hoogte dat OKids foto's en filmpjes kan publiceren van deze activiteit.